Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Herimplementatie ERP & Upgrade

Klant:

Sentinalco

Opdracht:

Herimplementatie ERP & Upgrade

Projectleiding, Consultancy, Maatwerk en Nazorg m.b.t. de herimplementatie van financiële, productie en logistieke processen in combinatie met een upgrade.

Kerncijfers van dit project

NAV users 6
Dynamics NAV 2016 Yes
Jet Reports Yes
ZetaDocs Yes
Hosting Yes
Sentinalco heeft gekozen voor een herimplementatie van Dynamics NAV met gecertifieerde add-on ChemDis om zo terug te kunnen gaan naar een standaard systeem. Sentinalco gebruikt Dynamics NAV voor alle administratieve, logistieke, financiële en productie processen over de afdelingen heen. De meerwaarde van de gecertifieerde add-on ChemDis voor Sentinalco is in eerste instantie het beheer van de Quality Control en het efficiënt versturen van de Safety Data Sheets. Daarnaast biedt een gecertifiëerde add-on ook de garantie op vlak van upgrades en nieuwe versies waardoor de kosten om mee te evolueren tot een minimum worden beperkt. Zetadocs wordt gebruikt voor het digitaliseren van alle documenten in NAV over de afdelingen heen, wat resulteert in een efficiënter digitaal beheer. Jet Reports wordt vooral gebruikt voor de opvolging van de stock en de verkoopanalyse.

Customer Story

"Bij de keuze van een partner was het voor ons belangrijk dat er een grondige kennis van de chemische industrie aanwezig was." Jean Patrick Holvoet - Algemeen Directeur @ Sentinalco

Contacteer me

Download Klanten Case

Sentinalco