Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

  • Traceer uw producten van A tot Z

Traceer uw goederen van grondstof tot afgewerkt product

U krijgt een telefoontje van uw leverancier die laat weten dat er een probleem is met de grondstof die hij u een tijdje terug heeft geleverd. Intussen heeft u dit product al gebruikt bij het produceren van andere chemische substanties. Op dat moment moet u perfect weten of deze stof reeds verwerkt werd in een eindproduct en aan wie die eventueel al geleverd zijn. Met onze ChemDis-software, bent u perfect in staat elke chemische substantie te traceren van grondstof tot afgewerkt product.

Traceerbaarheid van A tot Z

Volledige traceerbaarheid van ontvangst van grondstoffen tot het afleveren van afgewerkte producten
Weet meteen in welke producten een bepaalde stof gebruikt werd

Alles in een systeem

Traceer grondstoffen binnen de ERP-omgeving van Business Central
Bijhouden van gegevens zolang u dat wenst

Grijp meteen in bij problemen

Traceer meteen welke klanten een eindproduct ontvangen hebben met een bepaalde grondstof
die niet aan de kwaliteitseisen voldoet

Proef hier van ChemDis

Wil u weten wat onze software voor u kan doen? In deze gratis demo laten we u proeven van de mogelijkheden om uw stoffen te traceren en tijdig te evalueren. U krijgt terug volledige controle over de chemische processen waar u dagelijks mee werkt.

Ik wil een gratis demo

Ik wil terug controle over mijn chemische processen

Welke stappen traceert u?

Per eindproduct dat u aan klanten levert, activeert u batch tracking. Van zodra de batches met grondstoffen aankomen in het magazijn om uw eindproduct te fabriceren, identificeert u de batches aan de hand van barcodes. Eens dat gedaan is, kan deze batch nog een interne kwaliteitscontrole krijgen. Eventueel stuurt u de batch terug naar de leverancier wanneer blijkt dat de kwaliteit ondermaats is. Eens de grondstoffen voorbij de interne controle zijn, kunt u starten met de productie. Verschillende grondstoffen worden hier vaak samen verwerkt om tot een eindproduct te komen. Na de productie kunt u de producten tijdelijk opslaan of overgaan tot de levering ervan bij klanten.

De kracht van track and trace

Bij elk van de stappen die we hierboven beschreven, weet u perfect hoe uw eindproduct werd opgebouwd. U weet welke stoffen van welke batch in welk eindproduct verwerkt werden. Dat biedt vooral voordelen als er zich een probleem voordoet. Uw leverancier kan bijvoorbeeld melden dat er een kwaliteitsprobleem is bij een bepaalde batch die hij geleverd heeft. Of een klant kan u opbellen om te zeggen dat de geleverde producten niet aan de wensen beantwoorden. Dan moet u perfect kunnen nagaan welke stoffen gebruikt werden in welke producten om de oorzaak van het probleem te kunnen traceren.

Test track and trace vrijblijvend uit

Wilt u uw goederen traceren van grondstof tot afgewerkt product? Wij komen gratis bij u langs en tonen u hoe het werkt.