Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

  • Onze Partners

Onze partners

Indien jouw processen niet of niet voldoende in standaard Business Central aanwezig zijn, doen we beroep op bijkomende software om die bijkomende functionaliteit aan te vullen. Door beroep te doen op gecertificeerde software van partners halen we het optimale uit ons ERP project.

Tasklet Mobile WMS

Integratie van de handige Mobile WMS app in Business Central ter ondersteuning van alle werkprocessen in uw magazijn.

Companyweb

Dankzij Companyweb weet u onmiddellijk met wie u zaken doet... Welke klanten of leveranciers moet u in de gaten houden en welke niet? Bedrijfinformatie KPI's naadloos geïntegreerd in Business Central

Hosting

Uw Business Central database en applicatie in een veilige en betrouwbare cloudomgeving? Wij zorgen voor performante servers, permanente monitoring, patch management.

Netronic Visual Production Scheduler

Met Netronic's visuele planner krijg je beter inzicht in beschikbaarheid en capaciteit van mens en machine. Reageer beter op verandering, plan accurater en doe dat geïntegreerd met je dé ERP voor KMO's : Microsoft Dynamics NAV.

Agiles Workflow

Gebruik Agiles Workflow om opdrachten van afdeling 1 naar afdeling 2 te sturen. Richt processen in op eender welke 'entiteit' binnen Dynamics NAV. Toon mensen wat ze moeten doen, zonder dat ze er zelf moeten naar op zoek gaan.

Agiles Template

Nood aan accurate en gecontroleerde setup in meerdere bedrijven binnen NAV ? Stamdata of master data centraal beheren en onderliggende entiteiten van de correcte instellingen voorzien door data uit te sturen of data binnen te halen.

Continia Document Capture

Automatiseer het inkoopproces door facturen via OCR in te lezen en door de correcte personen te laten goedkeuren in een eenvoudig webportaal.

Continia Document Output

Automatiseer het professioneel en efficiënt uitsturen van eender welk document of rapport.

Continia Expense Management

Onkostennota's het equivalent van een papieren rommeltje? Niet langer na een implementatie van Continia Expense Management!

SignUp Exflow

Automatiseer het proces van aanvraag tot aankoop tot en met de uiteindelijke betaling aan de leverancier. Werk efficiënter, hou het overzicht in het volledige inkoopproces.

TAG Maintenance

Registreer de onderdelen van je machinepark en plan het onderhoud van je installatie. Technici kunnen via een eenvoudig portaal de werkorders bekijken en verwerken.

Vertical Leap Easy PDF

Professioneel en geautomatiseerd uitsturen van alle soorten verkoop documenten: offerte, order confirmatie, leverbon, factuur, credit nota, aanmaningen. Volledig overzicht over wie wat wanneer verstuurde.

Jet Reports Professional

Extra operationele of financiële rapportering nodig? Met behulp van Jet Reports blijf je in je vertrouwde Excel omgeving en haal je NAV data eenvoudig op. Stuur de rapporten periodiek naar collega's.

MergeTool NAV Easy Security

Zijn permissies belangrijk en wil je perfecte controle over wat wie kan doen in welk bedrijf in je NAV omgeving? NAV Easy Security laat je toe permissies op een efficiënte manier te beheren.

Equisys Zetadocs

Koppelen van allerlei documenten aan NAV objecten zoals klanten en inkooporders. e-mailen van verkoopdocumenten. Bewijs van levering opslaan. Onkosten applicaties.

Lanham Associates - Demand Planning

Accuraat inkopen, de hoeveelheid voorraad reduceren. Historische Dynamics NAV gegevens gebruiken om accuraat te plannen.

Ultimo Maintenance Management Software

Zowel kleine als grote organisaties profiteren met de inzet van Ultimo Maintenance Management software van meer structuur, inzicht, efficiency en veiligheid bij de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.

CRM partner Avento

Heeft u een CRM-systeem nodig dat de basis CRM van Dynamics NAV overstijgt, dan heeft u nood aan Microsoft Dynamics CRM.

Bartender

Met de BarTender® software kan u veiligheid, en efficiëntie verbeteren door het automatiseren van het afdrukken en beheer van labels, barcodes, RFID-tags, plastic kaarten en meer. 's Werelds grootste bedrijven en honderdduizenden kleine bedrijven vertrouwen op BarTender®

Simplanova upgrade tools

Harmonize It maakt gebruik van de services en producten van Simplanova, zodat we Microsoft Dynamics NAV en Business Central upgrades kunnen optimaliseren.