Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

  • Beheer uw Safety Data Sheets veiliger en efficiënter

Informeer uw klanten over chemische eigenschappen

Via de Safety Data Sheets bent u altijd op de hoogte van de chemische eigenschappen die stoffen vertonen. Om fouten te voorkomen, zorgt u er best voor dat het beheer en de distributie van deze documenten een gestroomlijnd proces volgen. Met Onze ChemDis-software, een add-on voor Business Central, kunt u Safety Data Sheets aan uw klanten bezorgen zonder uw ERP-omgeving te moeten verlaten.

Alles in een systeem

Beheer en verstuur uw Safety Data Sheets rechtstreeks vanuit uw ERP-systeem
SDS-documenten rechtstreeks gelinkt aan uw artikelen in ERP-omgeving

Informeer uw klanten accuraat

Bezorg uw klanten de veiligheidsdocumenten ruim voor de levering van hun bestelling
Geef hen automatisch updates bij wijzigingen in de data sheets
Selecteer in welke taal de klant z’n SDS-bestanden wenst te ontvangen

Bespaar tijd

Stuur automatisch SDS-bestanden naar uw klanten bij het binnenkomen van een bestelling
Stuur klanten die in het verleden een bestelling plaatsten automatisch een update als er iets wijzigt in de data sheets

Sneller en veiliger werken

Beheer uw Safety Data Sheets en communiceer beter met uw klanten over voorschriften en maatregelen. Bespaar tijd door updates te automatiseren en bezorg uw klanten altijd de juiste documenten. Vermijd vergissingen en fouten met onze software. Wil u meer weten? Vraag hier uw gratis demo aan!

Ik wil een gratis demo

Ik wil meer veiligheid, voor mijn medewerkers en mijn klanten

Garandeer de veiligheid

Op Safety Data Sheets vind je naast de stofnaam alle nodige informatie om op een veilige manier met chemische substanties om te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de samenstelling van de stoffen en richtlijnen omtrent opslag, transport, verwerking, brandbestrijding en reinigings- en milieumaatregelen. Zorgvuldig met deze veiligheidsbladen omgaan, is dan ook de boodschap.

Vaste workflow moet fouten voorkomen

Om fouten in de veiligheidsbladen te voorkomen, is het raadzaam om altijd dezelfde werkwijze te hanteren. Net daarom biedt de ChemDis-software een vaste workflow aan. Allereerst maakt u de SDS-bestanden aan en laadt u ze op in de software. Vervolgens linkt u die met het juiste artikel en bepaalt u wie deze SDS-bestanden moet ontvangen. Komt er een bestelling binnen, dan verstuurt u de veiligheidsbladen ofwel manueel ofwel automatisch.

Bespaar tijd door automatisatie

Een ander groot voordeel van de ChemDis-software is dat u alles automatisch kunt laten verlopen. Krijgt u een order binnen, dan weet het systeem meteen wie het document moet krijgen. Zijn er updates in de Safety Data Sheets? Geen probleem, alle klanten die in het verleden deze stof aankochten, krijgen er een update van. Zo garandeert u niet alleen de veiligheid van uw medewerkers en klanten, maar bespaart u ook heel wat tijd.

Beheer uw Safety Data Sheets veiliger en efficiënter

Spring nauwkeurig om met de veiligheid van uw klanten en medewerkers. Contacteer ons indien u meer informatie wenst over onze ChemDis-software