Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Onze referenties

Hoort u het liever van iemand anders? Onze klanten aan het woord. Alle klanten benadrukken tijdwinst, minder foutenlast, hogere marges en een langdurige, opperbeste relatie met Harmonize It.

Christeyns

2011
Christeyns is een stabiele internationale partner die actief is in drie verschillende vakgebieden: Hygiënechemie, Proceschemie en Bouwchemie.
Chemie & Pharma

Resilux

2014
RESILUX ontwerpt, produceert en levert een compleet assortiment PET preforms voor de voedings-, cosmetica- en chemische industrie.
Chemie & Pharma

Unil Lubricants

2017
Unil Lubricants produceert meer dan 500 verschillende types oliën en vetten. Met dat brede aanbod van smeermiddelen bieden zij een perfecte smering voor iedere toepassing.
Chemie & Pharma

CDK Global

2007
CDK Global levert geïntegreerde computing-oplossingen voor bijna 26.500 auto, vrachtwagendealers wereldwijd.

Orbi Chemicals

2017
Orbi Chemicals is fabrikant en toeleverancier van gespecialiseerde chemicaliën voor zowel de bouw- ,sanitaire- als industriële sector.
Chemie & Pharma

TNS kroket

2017
TNS produceert en levert de kwaliteitsbewuste restaurateur, voedingshandelaar, cateraar en retailer van een uitgebreide keuze aan kroketten en ovenhapjes.
Food & Feed

Arseus Medical

2015
Arseus Medical biedt innovatieve oplossingen voor ziekenhuizen, specialisten, oogartsen, optiekers, thuisverpleegkundigen en woonzorgcentra.
Chemie & Pharma

Hermadix

2015
Hermadix produceert, verpakt en verdeelt verf, vernis en beitsen.
Chemie & Pharma

Nukamel

2012
Nukamel legt zich toe op de ontwikkeling van voedingsoplossingen voor jonge dieren op basis van zuivel ingrediënten. Nukamel heeft oplossingen voor veel voedingssystemen en hoogwaardige productiedieren, waaronder opvangkalven, biggen, lammeren ...
Food & Feed

Tape Service

2015
Tape Service biedt een volledig gamma van industriële technische kleefbanden, verpakkingsfolie, papier- en kartonnen verpakkingen, klittenband van hoge kwaliteit en diverse producten voor evenementen.

Vertexco

2018
Vertexco is leverancier van hulpproducten voor de textielindustrie.

Boost Nutrition

2012
Boost Nutrition CV is een zéér betrouwbare rijstpartner in de voedingsindustrie. Zij leveren gespecialiseerd advies, ideeën en oplossingen aangaande het gebruik van specifieke rijstsoorten. De verschillende rijsttypes worden geleverd aan: Rijstindustrieën, Retail, Kant en klaar gerechten (Vers, Droog en Diepvries), Etnische supermarkten/traders, Snacks, Bakkerijindustrie, Dierenvoeding en Bierbrouwerijen.
Feed & Food

Enestia (Sharp)

2013
Een internationale marktleider in het leveren van commerciële en klinische contractverpakkingsdiensten aan de farmaceutische en biotechnologische industrie.
Chemie & Pharma

Transfurans Chemicals bvba

2012
TransFurans Chemicals bvba (TFC) produceert basis chemicaliën uit hernieuwbare grondstoffen. De basis grondstof voor deze productie is furfural en komt voornamelijk van de suikerraffinaderijen uit de Dominicaanse Republiek. De hernieuwbare grondstof is furfuryl alcohol. Dit chemisch proces is de basisactiviteit van de organisatie. Daarnaast wordt momenteel ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe producten – derivaten voor allerlei toepassingen.
Chemie & Pharma

Sherwin Williams

2014
Groot- en kleinhandel voor uw Sherwin Williams verven
Chemie & Pharma

Terrendis

2012
Terrendis is een marktleider in het extruderen van kunststofleidingen en leidingsystemen in polyethyleen. Terrendis is volledig gespecialiseerd in het produceren en commercialiseren van een compleet gamma voorgeïsoleerde flexibele leidingsystemen (leidingen en toebehoren) hoofdzakelijk gebruikt voor het transport van verwarmingswater, warm sanitair water, koelings- en drinkbaar water, afvalwater of andere vloeistoffen in een ondergronds distributienetwerk.

TVH

2015
TVH heeft een passie voor heftrucks, hoogwerkers, verreikers, veegmachines, handling, landbouwmachines ...

Ecochem

2011
EcoChem ontwikkelt en produceert brandvertragende formules, stoffen en verbindingen voor passieve brandbeveiliging en actieve brandbestrijding in diverse toepassingsgebieden. EcoChem combineert chemie met kennis van toepassings- en verwerkingsvaardigheden en richt zijn bedrijfsproces naar op deze geïntegreerde productoplossingen op maat voor zijn klanten.
Chemie & Pharma

CBS Beton

2016
CBS Beton maakt duurzame prefab oplossingen voor de opslag van producten en voor het opvangen van niveauverschillen op een terrein.

L'Atelier du Pain (Bellona)

2014
L'Atelier du Pain (Bellona Patis) is een artisanale industriele bakkerij en produceert een uitgebreid en gevarieerd assortiment broden, viennoiserie en patisserie.
Food & Feed

Le Pain Quotidien

2014
Het dagelijks op ambachtelijke wijze bakken van brood is een traditie om in ere te houden. Toen Alain Coumont besloot om een bakkerij te beginnen, moest hij een naam kiezen. Hij herinnerde zich dat zijn vader uitriep ‘moi, ce n’est pas mon pain quotidien!’, wat kan worden vertaald als: ‘het is mijn dagelijks brood niet’.
Food & Feed

Montana

2020
Artisanale bakkerij Montana Bakery uit Slough in het Verenigd Koninkrijk rapporteert nu sneller en integreert zijn gegevenswerking beter dankzij Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Food & Feed

Intermarc

2019
Intermarc excelleert in de import, opslag en distributie van diverse (petro)chemische producten

PCO Europe

2013
PCO Europe is een toonaangevende fabrikant en leverancier van drukchemicaliën voor de offsetdrukindustrie. Ondertussen heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in geavanceerde oplossingen voor fonteinoplossing concentraten.
Chemie & Pharma

Isora Alu Systems

2014
Isora is een innoverend bedrijf dat zich toelegt op snelle en volledige toelevering van aluminium profielen, ramen & deuren, dorpels, plaat -en plooiwerk voor de professional. Isora biedt een totaalpakket van kwalitatieve producten en de daarbij horende persoonlijke ondersteuning per project op basis van jarenlange ervaring in de sector.

Peritus Brands

2011
Peritus (het Latijnse woord voor vakman) staat vandaag voor een sterke familie Belgische producten, die elke huisvrouw en -man helpen om dagelijkse taken zoals wassen, strijken en poetsen zo makkelijk en voordelig mogelijk uit te voeren met een perfect eindresultaat.
Chemie & Pharma

Life Supplies (Feedway)

2011
Life SUPPLIES is marktleider in additieven voor de dierenvoedermarkt, met een bijzonder breed assortiment - waaronder zouten, zuren, mineralen, vitamines, aminozuren, conserveringsmiddelen en supplementen.
Food & Feed

Sentinalco

2016
Sentinalco produceert en verkoopt producten op basis van denatonium benzoaat, bitterstoffen en ethanol / alcohol denatureermiddelen. Met deze expertise kan Sentinalco u ook oplossingen op maat bieden. Ondertussen is het assortiment uitgebreid met nieuwe producten die verband houden met de ethanol denaturering - oplossingen op basis van tert-butanol, methylethylketon, isopropanol en diethylftalaat.
Chemie & Pharma

Fomicom

2012
Fomicom is gespecialiseerd in de fabricatie, marketing en verkoop van draagbare autonome polyurethaansystemen. Fomicom biedt een breed gamma PU schuim systemen en -uitrusting voor de professionele gebruiker.
Chemie & Pharma

Nutriquine

2014
Nutriquine is een paardenvoedingsbedrijf en ondertussen in 50 landen verkrijgbaar. Ze worden gebruikt en aangeprezen door kampioenen in de verschillende disciplines van de paardensport.  Nutriquine, Cavalor staat voor een complete lijn aan paardenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten.  Al deze producten zijn het resultaat van jaren intens onderzoek en ontwikkeling, tests, selectie van de beste ingrediënten, een strikt vastgelegde productiewijze en onophoudelijke  kwaliteitscontroles
Food & Feed

Cathay Industries Europe

2014
Cathay-industrie is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van ijzeroxide pigmenten en volledig toegewijd aan de productie van milieuvriendelijke producten. De Color Concept Solutions bieden uitstekende prestaties en minimale impact op gezondheid en milieu. De productieprocessen worden continu verbeterd, want men streeft naar duurzaamheid en een lage koolstofvoetafdruk.
Chemie & Pharma

Idewe

2012
Idewe zorgt voor de periodieke medische onderzoeken van onderworpen werknemers, en zorgt op het gebied van risicobeheersing voor de domeinen ergonomie, psychosociale belasting, bedrijfsgezondheidszorg, hygiëne & toxicologie, arbeidsveiligheid en milieu. Idewe biedt eveneens opleidingen in welzijn op het werk en aanverwante disciplines.

Ardena

2018
Ardena is specialist in ontwikkeling, productie en analyses van medicijnen. Ardena faciliteert de procedures ter validatie en goedkeuring van medicijnen.
Chemie & Pharma

Sequana Medical

2018
Sequana Medical is innovator in medische pompen en help patiënten door ze een betere levenskwaliteit aan te bieden.
Chemie & Pharma