Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

  • Formules optimaliseren in een handomdraai

Pas recepten moeiteloos aan en breng ze onmiddellijk in productie

Om uw eindproduct verder te optimaliseren, bent u voortdurend op zoek naar verbeteringen in het recept. Zo kan het toevoegen van een bepaalde stof tot een betere kwaliteit van het product leiden. In dat geval moet u meteen een nieuwe versie kunnen aanmaken van het recept, waaraan u de juiste hoeveelheid van de betreffende stof toevoegt. Met de ChemDis-software maakt u in geen tijd nieuwe versies aan van recepten die u meteen laat doorstromen naar uw productieafdeling.

Eenvoudig versies aanpassen

Kopieer een recept en voeg nieuwe bestanddelen toe
Pas hoeveelheden aan waar nodig
Activeer de nieuwe versie meteen

Toetsen met de realiteit

Toets de theoretische hoeveelheden van recept met de werkelijkheid
Bij meer of minder verbruik in de werkelijkheid, past u het recept eenvoudig aan

Rechtstreeks naar productieafdeling

Nieuwe recepten gaan meteen naar productieafdeling
Gebruik van de nieuwe versie bij eerstvolgende productie

Uw recepten moeiteloos aanpassen?

U werkt in een markt die veel flexibiliteit vereist en wil die ook kunnen bieden aan uw klanten. Dankzij onze software past u in een handomdraai hoeveelheden, formules en recepten aan, naargelang de actuele noden. Vermijd overschotten en manueel geknoei. Bekijk hier wat onze software voor uw bedrijf kan betekenen.

Ik wil een gratis demo

Nieuwe versies van recepten meteen in gebruik

Wanneer u recepten optimaliseert, wilt u die nieuwe versie uiteraard zo snel mogelijk in gebruik nemen. Met de ChemDis-software gebeurt dat meteen. U maakt een nieuwe versie aan en slaat die op. Meer is er niet nodig om bij de eerstvolgende productie het nieuwe recept te gebruiken. Bovendien blijven de voorgaande versies helemaal zichtbaar in het systeem. Zo weet u perfect welke aanpassingen er in het verleden werden doorgevoerd.

Recepten die overeenkomen met de productiehoeveelheden

Bij het gebruiken van nieuwe versies kunnen de effectief gebruikte hoeveelheden afwijken van de theoretische hoeveelheden uit het recept. Zo kan de productieafdeling wat meer of minder nodig hebben van een bepaalde stof om tot een optimaal eindresultaat te komen. Ook het afvalpercentage kan bij de productie iets hoger of lager liggen dan verwacht. Indien zoiets systematisch voorkomt, kunt u het recept eenvoudig aanpassen.

Krijg een gratis demonstratie

Wilt u zien hoe u recepten eenvoudig en accuraat beheert in onze ChemDis-software? Dan komen we graag even bij u langs om dit te demonstreren.