Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Dynamate

Al 10 jaar de referentie in ERP voor de chemie

2008
Oprichting

Harmonize IT ziet na een aantal nachtelijke gesprekken het daglicht

2011
ChemDis

Dé ERP oplossing voor chemie op basis van Dynamics NAV ligt op de planken.

2012
Internationaal

Harmonize It scoort zijn eerste internationale klant

2016
1K gebruikers

Emo moment, we overschrijden de kaap van 1000 gebruikers.

2018
ChemDis 2018

Quality Control maakt nu integraal deel uit van ChemDis

2020
CHEMDIS 2020

De eerste AL versie van ChemDis ziet het licht.

2021
Participatie

Christiaens neemt een participatie in Harmonize It

2021
Participatie

Groep van Harmonize It breidt uit met overname van Esign en wordt Dynamate!

Stap per stap van kennismaking naar succes

We leren eerst uw bedrijf grondig kennen, zodat we een ERP-pakket op uw maat voorstellen. Bij een van de belangrijkste IT-investeringen die een bedrijf doet, mogen we er geen kantjes afrijden. Eens we zicht hebben op wie u bent en wat u nodig heeft, stellen we samen met u een actieplan op maat op. Onze gecertificeerde professionals gaan vervolgens aan de slag volgens Microsofts Sure Step methode om het project binnen de afgesproken tijd en budget aan de hoogste kwaliteit af te ronden.

Aangenaam kennis maken

Onze experten verdiepen zich eerst volledig in de uitdagingen van uw bedrijf en sector. Zo kunnen we u een toepassing bezorgen die aan uw eisen en behoeften voldoet. Eens we een volledig beeld hebben, kijken we samen met u hoe we zo efficiënt mogelijk uw papierstroom kunnen digitaliseren en automatiseren. We bepalen ook de criteria die voor u het project tot een succes maken.

De Sure Step methode

Om ervoor te zorgen dat de implementatie zo efficiënt mogelijk gebeurt, gebruiken we Microsofts eigen Sure Step methode voor het implementeren van Business Central. Dankzij deze gestandaardiseerde methode leveren we uw ERP-software snel, binnen budget en aan topkwaliteit. Al onze consultants hebben hun certificaat in deze methode met glans gehaald zodat u zeker bent van een degelijke aanpak.

We zijn er ook bij de Z

Als we van A tot Z zeggen, dan menen we dat ook. Voor ons eindigt het werk niet wanneer uw ERP-toepassing online is. We blijven u met hetzelfde enthousiasme ondersteunen om het meeste uit uw nieuwe software te halen. Het bewijs dat we de ‘Z’ niet vergeten? Iedereen die bij ons kwam aankloppen voor een ERP-pakket, is nog altijd klant Bekijk onze referenties.

 

Gebruikers Chemdis

Klanten

Landen