Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Vereenvoudig en optimaliseer het beheer van uw chemisch bedrijf

ERP biedt een bedrijf tal van voordelen zoals verhoogde efficiëntie en minder papierwerk. De chemische sector wordt echter met heel wat regelgeving en hoge eisen geconfronteerd, waar de meeste ERP-pakketten niet aan voldoen. Chemdis is de add-on voor Business Central op maat van de chemie. Tientallen bedrijven in de chemische distributie en chemische productie gebruiken de combinatie van Microsoft Business Central, ChemDis en Dynamate consultants om hun bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen.

Controle marge

Marges berekenen is geen sinecure in de chemie. Toch hebt u er met Chemdis de perfecte controle over.
ERP voor de chemie

Track and Trace

Problemen met stoffen en de oorsprong ervan kunnen roet in het eten gooien. Volg uw goederen automatisch op, van grondstof tot afgewerkt product.
ERP voor de chemie

Wetgeving

Als speler in de chemische sector bent u gebonden aan heel wat wetten. Met Chemdis bent u altijd in lijn met de wet zonder veel tijdsverlies.
ERP voor de chemie

Formules

Uw chemische formules zijn essentieel. U verbetert ze dan ook voortdurend. In Chemdis houdt u wijzigingen van het recept bij en laat u die meteen doorstromen naar de productie.
ERP voor de chemie

SDS

Bij het werken met chemische stoffen gaat veiligheid boven alles. Via de Safety Data Sheets weet u perfect waarop u moet letten bij het gebruiken van uw stoffen.
ERP voor de chemie

Quality Control

Kwaliteits controle geïntegreerd met inkoop, verkoop en productie binnen Business Central.
ERP voor de chemie

Integratie

Samenwerken is cruciaal, integratie met andere software is daarom een must. Lisam ExESS, logistieke partners, label software, companyweb, ....
ERP voor de chemie

Status

Bewaar het overzicht rond je honderden verkooporders met status beheer en to do's.
ERP voor de chemie

Rapportering

Raap de vruchten van je ERP implementatie. Financiële en operationele analyses met behulp van Microsoft Power BI en Jet Reports voor Excel.
ERP voor de chemie