Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Van oudsher zijn ERP-implementaties riskant,complex, langdurig en dus duur.

Het overdragen van kennis aan gebruikers is afhankelijkvan kostbare en schaarse consultants die niet altijd direct beschikbaar zijn. En we kennen allemaal voorbeelden van projecten die te lang duurden en te veel kostten. Of zelfs compleet mislukten. Microsoft wil deze situatie veranderen door onboarding begeleiding als integraal onderdeel van Dynamics 365 Business Central aan te bieden.

Vnadaag de dag richten de meeste klanten zich op een korte 'time to value' voor hun nieuwe implementatie, hun upgrade of hun migratie naar de cloud. Klanten willen de kennis van de consultants die ze inhuren gebruiken voor het creeren van tastbare waarde. Zoals het moderniseren van hun bedrijfsprocessen en het motiveren van hun personeel om te veranderen. Ondertussen zijn ze minder dan voorheen bereid om voor basis advies activiteiten te betalen. Basis instellingen voor de chemie leveren we mee met ChemDis, daar hoeven we niet elke keer opnieuw het “spreekwoordelijke warme water voor uit te vinden”.

Microsoft speelt nu zelf ook in op deze veranderende marktvraag door in haar Business Central ERP-software zogenaamde 'onboarding guidance' functionaliteit te leveren. Het bedrijf investeert in 'getting started checklists', zogenaamde ‘in-app contextuele hulp’ om er voor te zorgen dat jouw teams sneller en goedkoper kunnen onboarden en sneller resultaten kunnen boeken. Het geeft jou als klant zelfs de mogelijkheid om de basis set-up zelf te doen als je dat wilt! Alles is er op gericht om jouw 'time to productivity' te verkorten.

Vanaf 2021 release wave 1 bevat Business Central een set onboarding gerelateerde tools en mechanismen die de partners kunnen gebruiken om deze ervaring op te bouwen. Daarnaast faciliteert Microsoft haar implementatie partners om haar 'onboarding framework' te gebruiken voor de add-ons en componenten die zij in aanvulling op Business Central leveren.  

Deze ingebouwde intelligentie helpt jou ook om jouw nieuw ingehuurde collega’s sneller aan het werk te krijgen.

Als jij op zoek bent naar een modernisering van jouw huidige ERP-oplossing en jij zoekt een korte weg naar productiviteit en waarde, dan doe je er goed aan om Microsoft Dynamics 365 Business Central in overweging te nemen.