Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Help ons mee oplossingen te bouwen die mensen en bedrijven naar een hoger niveau tillen. Doe dat in een team zonder al teveel hiërarchie, in een losse en motiverende sfeer. Leer bij en innoveer, vanuit ons modern, open en gemakkelijk te bereiken kantoor. We zijn een NAV partner met focus op de chemie, en zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s met passie. We hebben een rits aan uitdagingen voor je klaar liggen waar je die passie kan op loslaten.

 

Ondanks de pandemie is de chemische sector een segment dat het schitterend blijft doen. Onze bestaande klanten in de chemie breiden uit door overnames, implementeren nieuwe technologie, herbekijken bestaande bedrijfsprocessen. Anderzijds zijn we dé referentie in de chemie en scoren we dus heel regelmatig mooi uitdagende projecten.

Geen saaie ERP implementaties, neen, magazijnen, productie, scanning zijn elementen die er vaak bij horen. Ook het financiële luik is meestal veel uitdagender dan bij een gemiddelde ERP implementatie: voorraadwaardering, margecontrole, buitenlandse vestigingen, ...

 

Redenen genoeg om ons ervaren team verder te versterken. Wil je daar wat meer over lezen, dan kan je dat hier doen.

 

Zin in een (nieuw) avontuur als logistiek consultant, of eerder de financiële toer op? Bekijk onze vacatures maar eens.

 

 

Vond je ons via social media, dan herken je misschien wel deze advertenties.

 

Chuck Norris ziet geen gaps tijdens werksessies, hij definieert de standaard! Heb je massieve interesse in ERP? Ben je helemaal klaar voor een krachtige, nieuwe uitdaging? Spurt dan naar onze forse vacatures. Check it out, Chuck!

 

 

Harmonize It is op zoek naar wie als ERP-consultant geboren is. We hebben een vacature voor…