Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Volledige ERP integratie, Support & Upgrade

Klant:

Resilux

Opdracht:

Dienstverlening & Upgrade

2014:
Overname dienstverlening NAV 3.70 voor 8 landen inclusief de gefaseerde implementatie van de upgrade naar NAV 2013 over de landen heen.

2017:
Upgrade naar NAV 2016 voor 8 landen.

Kerncijfers van dit project

NAV users 118
Landen 8
Dynamics NAV 2016 ja
2014: Resilux kiest voor Harmonize It omwille van onze ervaring met internationale projecten en onze verre gaande technische kennis voor de upgrade van NAV 3.70 naar 2013R2. Deze upgrade was complex omwille van het vele maatwerk, de verschillende codepages en het feit dat alle landen op één NAV database werken waarin ook alle legal requirements voorzien zijn. Nadat alle 3.70 functionaliteiten naar 2013R2 overgebracht werden, volgde een gefaseerde upgrade land per land naar deze nieuwe versie.

Met deze upgrade wou Resilux voornamelijk de problematiek van verschillende codepages oplossen. De huidige NAV versies zijn nl. Unicode waardoor Griekse, Hongaarse en Russische karakters die zonder probleem naast elkaar kunnen bestaan. Daarnaast was ook compatibiliteit met hedendaagse operating systems en office een belangrijk argument met de daarbij horende ondersteuning van Microsoft en de mogelijkheid tot installatie van fixes en updates.

Resilux koos voor NAV omwille van z'n eenvoudige aanpasbaarheid en z'n internationaal karakter. Het programma werd door de jaren heen uitgebreid in specifieke gebieden die belangrijk zijn voor hun business zoals productie, credit control, EDI en reporting.

2017: Momenteel werken alle landen op de nieuwe NAV 2016 en worden de laatste details van het upgradeproject afgewerkt.

Customer Story

"Dank zij de beredeneerde, methodische aanpak van Harmonize It waren alle sites goed voorbereid en konden ze zonder problemen van start gaan." Herman Verley - CIO @ Resilux

Contacteer me

Download Klanten Case

Resilux