Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Implementatie en Upgrade

Klant:

Nukamel

Opdracht:

Dienstverlening

Consultancy, Maatwerk en Nazorg m.b.t. de optimale implementatie van financiële, productie en logistieke processen.

Kerncijfers van dit project

BC users 21
Business Central ja
Jet Reports ja
Bartender ja
Nukamel koos Business Central voor hun Belgische en Nederlandse vestiging. Het programma bevat standaard reeds heel wat van de workflows zoals warehousing, productie, verkoop, inkoop & finance. Enkel voor een aantal specifieke noden in de export werd maatwerk toegevoegd . Dankzij het gebruik van Jet Reports maakt Nukamel nu grotendeels zelf de financiële en operationele rapporten.

Nukamel koos voor Dynamics 365 Business Central omwille van z'n grote functionele fit met hun business. Ook de aanpasbaarheid en openheid van de software waren belangrijke factoren in hun beslissingsproces. In 2019 werkten we samen aan een succesvolle upgrade naar Business Central. Op die manier is Nukamel klaar voor de toekomst. Meer over dat project kan u hieronder terug vinden. “Harmonize It heeft ons uitstekend begeleid tijdens dit traject. De consultants begrepen heel goed wat we nodig hadden en legden grondig uit wat we konden verwachten.” Aldus Jos Maes, operationeel directeur Nukamel.

Nukamel doet de upgrade naar Business Central en is klaar voor de toekomst

Nukamel, de Olense producent van melkvervangers werkt al lang met Dynamics NAV. De extra mogelijkheden die Dynamics 365 Business Central aan het bedrijf kon geven waren voor Nukamel voldoende om de upgrade en herimplementatie van de ERP oplossing, samen met Harmonize It, uit te voeren.