Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Prijsverhogingen zijn nooit goed nieuws, echter de stijgende inflatie en energie kosten zorgen ook voor verhoogde kosten bij Microsoft en 1-Click Factory. Aldus de volgende mededelingen.

 

BREP Dynamics NAV / Business Central

Na vele jaren zonder indexatie of prijswijziging, heeft Microsoft beslist om voor alle Dynamics Software Assurance contracten een prijswijziging door te voeren.

Vanaf 1 oktober 2022 zal de jaarlijkse Software Assurance voor alle aangekochte contracten van Navision, Dynamics NAV, Business Central en ChemDis verhogen met 1% van de licentiewaarde.

De prijs van uw jaarlijkse onderhoudscontract zal voortaan 17% van uw licentiewaarde bedragen (in plaats van de huidige 16%).


Ter herinnering, deze Software Assurance levert een uitgebreide zekerheid op het gebruik en de levensduur van uw ERP oplossing met oa.:
- Mogelijkheid om uw aangekochte licentie verder uit te breiden met extra gebruikers en/of functionaliteit.
- Wettelijke aanpassingen kunnen zelfs na de officiële Life Cycle van Microsoft, door uw partner worden toegevoegd.
- Recht op licenties voor nieuwe versies van Business Central. Eventuele implementatie die vereist is bij nieuwe versies of wettelijke aanpassingen zijn niet vervat!


1Click Factory Hosting


Draait uw NAV/BC applicatie op 1ClickFactory? Dan is ook deze mededeling van belang.

Sinds de lancering van 1ClickFactory Self-provisioning van NAV/BC, hebben we ons altijd ingezet om de best mogelijke service te leveren.

Last but not least: beveiliging heeft altijd de hoogste prioriteit bij het leveren van cloudservices, en de Self-provisioning-service is daarop geen uitzondering.

Hoewel de service de afgelopen zes jaar sterk is geëvolueerd, namen ook de kosten toe (o.a. door de inflatie). Om de servicekwaliteit te blijven verbeteren zullen we een aanpassing moeten doorvoeren in de prijs van onze Self-provisioning service.

De prijzen van onze service worden met gemiddeld 5% verhoogd. De prijsverhoging zal gelden voor zowel nieuwe als bestaande installaties en diensten.

We begrijpen dat prijsverhogingen nooit goed nieuws zijn, maar we zijn er van overtuigd dat dit zal helpen om de topkwaliteit van de service te blijven garanderen.