Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

"The million dollar question"... Je hebt verkooporders, inkooporders, productieorders, elk met hun eigen planning. Hoe weet je nu of, voor je specifieke Business Central productieorder, de grondstoffen beschikbaar zijn of zullen zijn in de toekomst?

Er zijn wel wat mogelijkheden standaard binnen Business Central... Je kan bv. elke artikel (bom, bom in bom, ...) gaan open klikken en per artikel gaan kijken via artikelbeschikbaarheid... Weinig realistisch toch?

 

De laatste versie van ChemDis voorziet in 'item availability' overzichten op productieorde niveau. We berekenen de artikelbeschikbaarheid voor jou. Niet alleen op het eerste niveau (dus de items of artikelen die je nodig hebt om bv. de verpakkingsopdracht af te werken), maar ook op het niveau eronder (bv. de grondstoffen die nodig zijn om het bulkproduct aan te maken):

 

Als je doorklikt op de availability duik je recht in de details. Items kunnen onmiddellijk beschikbaar zijn (Inventory) of nog niet meteen beschikbaar zijn maar wel gepland zijn (available) bv. via een geplande ontvangst: