Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Waarom het belangrijk is een ERP leverancier met een internationaal aanbod te selecteren

Tot zo’n dertig jaar geleden moest je echt een groot bedrijf zijn om grensoverschrijdend actief te zijn. En om jezelf een 'multi-national' te mogen noemen. Maar sinds de introductie van het internet is dat drastisch veranderd. In de wereld van vandaag kunnen middelgrote en zelfs kleine bedrijven hun producten en diensten over de hele wereld verkopen en leveren. Dat heeft natuurlijk invloed op de reikwijdte en de inzetbaarheid van IT-systemen. Daarom is het belangrijk om bij het selecteren van een nieuwe ERP-oplossing altijd te controleren of uw potentiële leverancier een internationaal aanbod heeft.

Hoewel onze wereld in de afgelopen 2 decennia razendsnel is geglobaliseerd, zijn de onderlinge verschillen tussen landen nog steeds indrukwekkend groot. En dat beperkt zich niet tot de voor de hand liggende aspecten zoals taal en valuta! Bijna elk land heeft bijzonderheden in de boekhouding,  in belastingregels, in specifieke rapportages, in integraties met de overheid.

Microsoft heeft een aantrekkelijk internationaal aanbod voor haar Dynamics 365 oplossingen, waaronder:

  • gelokaliseerde versies voor haar Dynamics 365 Business Central oplossingen voor 49 (vanaf April 2021) landen over de hele wereld. Gelokaliseerd betekent hier ondersteuning van de lokale taal, de lokale valuta en de lokale wet- en regelgeving. En dat laatste op permanente basis;

 

  • De beschikbaarheid van lokale implementatiepartners in al deze landen die de gelokaliseerde versie door en door kennen, die de lokale taal spreken en die de de lokale cultuur begrijpen;

 

Zoals u begrijpt zijn dit stuk voor stuk aspecten die de kwaliteit van uw implementatie en van uw  internationale uitrol ten goede komen.

Harmonize It is dankzij internationale implementaties zoals Christeyns, Resilux, CDK Global, Entaco, Arden, L’Atelier du Pain, … de perfecte partij om uw uitrol te ondersteunen. Ofwel doen we de implementatie zelf, dan wel roepen we de hulp in van een lokale partner om de specifieke localisatie te implementeren.