Bel ons

+32 9 336 39 42

We vertellen u graag meer

Microsoft 365

Microsoft 365 (vroeger: Office 365) is de cloudoplossing van Microsoft met toegang tot Office-toepassingen en andere productiviteitsservices die via internet worden ingeschakeld.

Office Apps

Office Apps

Bereik meer met de innovatieve Office-apps van Microsoft. Speciaal ontworpen software om uw kantoor beter te laten samenwerken. De standaard apps die aanwezig zijn in elk Office suite - Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access en Publisher - worden aangevuld met een aantal services en bedrijfsspecifieke applicaties zoals Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business, Microsoft Teams en Yammer.

Power Platform

Power Platform

Werk samen om obstakels te overwinnen met Microsoft Power Platform - Analyseer data, bouw oplossingen, automatiseer processen, en creëer AI gestuurde chatbots. Het Power Platform is meer dan de som van de delen. Verbind ze aan elkaar - en aan Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps - en bouw complete business oplossingen van begin tot eind.

Beveiliging

Beveiliging

Naast de Office-apps, apparaatbeheer en Windows zit er ook geavanceerde beveiliging in het licentiemodel van Microsoft 365 Business Premium. Geavanceerde beveiliging geeft de gebruiker allerlei gespecialiseerde tools om veiliger te kunnen werken.

Apparaatbeheer

Apparaatbeheer

Microsoft Intune is een cloudservice die is gericht op MDM (Mobile Device Management) en MAM (Mobile Application Management). Als je het gebruikt in combinatie met Microsoft 365, kan je ervoor zorgen dat jouw medewerkers productief werken op al hun apparaten terwijl de gegevens van jouw organisatie beschermd blijven.

Windows

Windows

Windows 10 is inbegrepen in Microsoft 365 Business Premium. Ondersteunde professionele Windows-versies kunnen gratis geüpgraded worden naar Windows 10 Pro, waardoor alle toestellen van de mogelijkheden van Microsoft 365 Business Premium kunnen profiteren.